Yavuz'a Özlem - Unutmadan Söylemeliyim

2023-11-10

Yavuz'a Özlem

 


Bugun Cuma ve ben seni çok özledim.

Çok yoruluyorum bazı zamanlar sonra seni düşünüyorum. Burada olsaydın bu yorgunlukları gülerek hatta bazen kızarak atlatırdın ama yine de benden daha iyi yaşardın.

Benden daha yoğun olurdun ama kimseyi ihmal etmezdin. Pazarlığı, aşkı, doktorluğu aynı anda yapardın ama yine hepimize alo diyecek vakti yaratırdın. 

Ondan sen böyle güzelsin, seni uğurladığımızda binlerce araba vardi göğe kadar sıralanan. Ben gitsem senin gibi gitmezdim. Sen benden daha iyi yaşadın.

Memlekette yine olaylar karışık. Burada olsan kesin küfrederdin. Ama gülecek daha fazla şey bulurdun. Kıkır kıkır gülerdin hatta arada yüzüne dokunurdun. Hepimizden daha güzel gülerdin.

Tiramisu icin her asiyi yaptırma derdin kesin, gerek yok. Paran cebinde kalsın. Ekonomiyide iyi bilirdin sevgiyi de. Burada olsan benden daha iyi bakardın ona. Bende zaten senden başkasına emanet edemezdim.

Evrende her şeyin belirli bir plan icinde yürüdüğüne inanmak isterim ama daha iyilere daha iyi imkanlar sunmalı konusunu hala içime sindiremedim. O büyük planı sen olsan benden daha çabuk çözerdin.

Bugun Cuma ve ben seni çok özledim. Keşke burada olsaydın ve bu dünya bizden daha iyisini görseydi.

Yarın Cumartesi olacak kuzen ve ben yine seni özleyeceğim. Ama eminim sen bizden çok özlüyorsun. Çünkü sen hepimizden iyiydin. 

Oradasın evet ama bu yazıyı da tam şu an okudun. Biliyorum işte. Sen öyle bir adamsın.

Arkadaşlarınla paylaş

Fikrini belirt!

Fikrinizi önemsiyoruz:)