Biz Bu Vazoları Yaparız! - Unutmadan Söylemeliyim

2015-08-06

Biz Bu Vazoları Yaparız!

beraber kendin yap


Kapıdan içeri en sevdiğimiz çiçekler,, en sevdiklerimizden geldi.. Mutluluklar,, gülücükler,, kuruyan güzel çiçekler derken vazolar geriye kaldı.. Atmaya kıyamadık, boşta tutamadık,, gözümüzün önünden de ayıramadık.
Peki ne yapmalı?
Bu fikirlere bir göz atmalı :)






vaze diy wine candle


İlk deneyeceğim kesinlikle bu! Kendi yaptığım vazo ki birazdan onunla da tanışacaksınız,, mum koyma fikrini araştırırken rastladım ve kesinlikle çok sevdim! Şarap mantarları bu vazolara çok asil ve modern bir hava katmış.






Bu DIY, bir hediye olarak hazırlanıp,, şişe mantarlarının üzerine hediye ettiğiniz kişi ile içilen şarabın mantarının üzerine tarih yazarak biraz daha özel hale getirebilinir. Şubat yaklaşırken aklınızda bulunsun :)








Bu tasarımda özellikle renkli odalara pastel tonlarını sevenler ve dekorasyona anlamlı detay katmak isteyenler için ideal.


Boyama kitaplarının çok sevildiği bugünlerde sizi hem yaratıcı olmaya hem stres atmaya davet ediyor. Bahane ile bir doğa yürüyüşüne çıkıp çam kozalakları yada meşe palamutlarını da toplamış olursunuz :)





vazo kendin yap mum





Üstüne üstlük çokta güzel dallar buldum hatta uçlarına asılmalık ne de güzel aksesuarlarım var belki dilek ağacı gibi bile yaparım diyorsanız ilhamı burda :)









vazo kendin yap vazo kendin yap bahçe için


vazo kendin yap kahve

Benim gibi kahve tutkunuysanız bunu teğet geçmeyeceksiniz :) Bunu daha yapmayı düşünürken evi nasıl güzel kokular saracağını burnumda hissedebiliyorum. Bu arada bir küçük hatırlatma; İstanbul'da kahve tutkunları için Kahve Festivali var! İncelemek isterseniz;
http://www.istanbulcoffeefestival.com/


Yukarıda görmüş olduğunuz da öncesi-sonrası şeklinde benim yapmış olduğum vazodur :) İçerisinde mum,, taşlar ve bir tutam tül bulunmakta. Kırılan yada bir daha kullanamayacağım takılarımı koyduğum kutudan bulduklarımı da üstüne yapıştırdım hatta büyük yapı marketlerinde satılan çift taraflı bantlarla da çok rahatlıkla cam üzerine yapıştırma işlemini uygulayabilirsiniz. 

Artık birsürü fikrimiz var,, umarım sizin yaptığınız daha şahane olur :)


Arkadaşlarınla paylaş

Fikrini belirt!

Fikrinizi önemsiyoruz:)