İzlemeye Bayılacağınız Makyaj Fenomenleri - Unutmadan Söylemeliyim

2015-11-06

İzlemeye Bayılacağınız Makyaj Fenomenleri

makyaj aşkı


Evet bu aralar pek girdik hayatın içine. Kafalar karışık,, günler kısalıyor gitgide.. O yüzden hadi biraz kafamızı dağıtalım ve madem alışverişe çıkamıyoruz beraber bir makyaj turuna çıkalım ve bakalım en takip edilesi makyaj fenomenleri kimmiş?





londrada bir türk kızı


1- Bu videoları hiç bilmezken ilk takip etmeye başladığım ve üslubu, samimiyeti ve güzel anlatımıyla birinci sıraya koyduğum; Londra'da bir Türk kızı.. 

Kim o derseniz? tık tık -- https://www.youtube.com/user/Londradabirturkkizi





gokceslife

2 -- Yine son zamanlarda keşfettiğim ve çok öğretici ve başarılı makyajlara sahip hatta bu konuda uzman eğitim bile almadan yapan ve bu sefer Newyork'ta yaşayan bir Türk kızı.
Gökçe'nin hayatı
Kim o derseniz? tık tık -- https://www.youtube.com/user/gokceslife



3- Yaşça biraz daha büyük ama tecrübeli bir kişiden izleyelim birazda derseniz karşınızda;

https://www.youtube.com/user/GlamLifeGuru





4- Torun torbaya karışmış ama gel gör ki yanımızda 'abla'mız gibi duran bu tatlı hanımın videoları da kendi gibi özen dolu. Yaş skalasında sanırım sondayız :) 

https://www.youtube.com/user/volmel55







5 - Daha ve daha fazla diyorsanız; https://www.youtube.com/user/CarliBel55




Aslında daha birçok isim var ama benim genel göz gezdirdiklerim ve takdir ettiklerim bu şekilde mutlaka içinde unuttuklarım vardır:) ama siz burdakileri bitirene kadar diğerlerini yetiştiririm söz. Hem sadece makyaj değil bu isimler kozmetik, günlük rutin sırları ve alışveriş incelemeleriyle de hayli merak uyandırıcı videolara sahip.


İyi Seyirler  :) 

Arkadaşlarınla paylaş

Fikrini belirt!

Fikrinizi önemsiyoruz:)