Sizde burda olsanız? - Unutmadan Söylemeliyim

2016-01-25

Sizde burda olsanız?

writer illustration

Herkese Merhaba,

Unutmadansöylemeliyim renklerine renk, seslerine ses katmak istiyor! 

Bu yola çıkarken herkesin sesinin, hikayesinin, baktığı pencerenin, her neyin altını çizmek istiyorsa yanımıza alalım istedim. Çünkü cümleler hep yan yana ama kimisi birilerinin kalbine girecek ve çayının yanına eşlik edecek yolu buluyor kimisi bir başka gözün takılmasında kalıyor. 

Yani hepimizin söylemek istedikleri ve katmaya can attıkları var ama hep bir 'Aman kaç kez söyledikte ne oldu?' yılgınlıkları içimizdeki kalemleri kırıyor.

Aradığımız tek nitelik: 'Kaleminizin ve hevesinizin kırılmamış olması' !
Çünkü burda yazdığımız minicik ve bize göre çokta herkesin dikkat etmeyeceği konular bir de baktık tanışmadığımız bir komşumuza 5 çayına gitmiş bile!

Bu yüzden gerçekten konu, kelime, ses, düşünce ne olursa olsun yazılarınızı, araştırmalarınızı yada minik notlarınızı bekliyoruz. Yok benim adım olmasın orda şimdi bizim mahalleden Nuri görür, Ahmet abi dalga geçer, Fatma abla şoklara girer diyorsanız takma isimle yada isimsiz yayınlarız.

Blogta çare çok :)

Yazılarda aranılan bir maharet yok. ''Evvela Samimiyet'' dedik..

Bence artık ikna olduğumuza göre şimdi oralarda duran kelimelerinizi alın ve unutmadansoylemeliyim@gmail.com adresine gönderin. 

O yazının dönüp dolaşıp nereye gideceğini asla tahmin edemezsiniz :)
Teşekkürler

Arkadaşlarınla paylaş

Fikrini belirt!

Fikrinizi önemsiyoruz:)