Dön Dolaş Yine Lancome'a Gel - Unutmadan Söylemeliyim

2015-07-27

Dön Dolaş Yine Lancome'a Gel


Vee karşınızda ilk kozmetik değerlendirme yazım!
Bilen bilir, türlü türlü makyaj malzemesidir, kremlerdir, ay o şunla bunu karıştırmış çok güzel olmuşları denemeyi, araştırmayı, soruşturmayı çok severim.
Bugün de uzun süredir kullandığım iki maskara markasının farklarını ve naçizane tavsiyemi sizlerle paylaşıyorum.



Çok uzun zamanlar boyunca Lancome ‘Hypnose Drama’ kullandım. Hatta kendisi ile ilk ,,yazın akmaması için tesadüfen aldığım ‘Lancome Hypnose Drama WP(waterproof)’ sayesinde tanıştım. Fakat suda akmayan rimeller, suyla çok haşır neşir olacağınız yada mutluluktan hüngür hüngür ağlamayacağınız bir gün değilse kirpiklere gerçekten harika şekil vermesine ve bozulmamasına karşın üst üste kullanımda kirpikleri çok yıpratıyor ve kurutuyor.



Derken bir gün Benefit eyeliner beğenirken Sephora’da ki uzman Benefit markasının rimelinin Lancome’dan daha başarılı ve daha siyah olduğunu söyledi. Değişiklik arayışında olan ben hemen ‘'Eh ben bir bakayım ona o zaman’ dedim ve kullanmaya başladım. Aslında iyi gidiyorken her şey, Benefit they’re Real! Maskaram beklediğimden daha çabuk bitmeye başladı ve fırçası benim gibi sürme tekniklerinde hala bir başarılı bir başarısız grafik çizen arkadaşlar için çok kullanışlı değildi. Kirpikleri tek tek ayırması, verdiği hacim ve kalıcılığı iyi olsa da, hızlıca bitmesi ve o kadar da siyah olmaması acaba Lancome’a mı dönsem yoksa yeni bir maskara mı denesem diye düşündürürken, Kıbrıs dönüşü duty free de Lancome’un yeni ürünü ile karşılaşınca yerini ‘'bunu alıyorum’a'' bıraktı.

Uzmanın dediğine göre fırçası Lancome Hypnose Drama ile aynı,, tek farkı sizi düşünen ve benim gibi rimeli her yerine bulaştırmaya ant içmiş arkadaşlara ‘sizde yapabilirsiniz’ diyen özel tasarım dizaynı. Zaten ona baktığınızda içinde ki çiçeği, koca şişesi ve her yere yakışan rengiyle sizi kendisine çekicek.

Şimdiye kadar gerçekten beni üzmedi, siyahlığı, kalıcılığı, kirpiklere verdiği hacim ve şekil doğrultusunda söyleyebilirim ki alanlar pişman olmayacak.
Duty Free fiyatı €27. Mağazalarda sormadım ama muhtemelen 20-30 TL fiyat farkı vardır.
Ben döndüm dolaştım Lancome aldım. Umarım sizde benim tavsiyem neticesinde alırsanız benden daha çok memnun kalırsınız :)


Arkadaşlarınla paylaş

Fikrini belirt!

Fikrinizi önemsiyoruz:)