XIAOMI YI! Neden seni sevdim? - Unutmadan Söylemeliyim

2017-04-23

XIAOMI YI! Neden seni sevdim?

XIAOMI YI GUVENLİK KAMERASI


Merhaba! Uzun zamandır teknolojik bir arkadaşa sayfamızda yer vermiyorduk. Peki XIAMO YI nedir? Neden kullanılır? Aldık değdi mi?


XIAOMI YI IP CAMERA küçücük resimde ki gibi bir arkadaş. Evinizde/işyerinizde her nerede yaşıyor ve yaşatılıyorsanız bu minik arkadaş daha size kullanım kılavuzunda 'söz veriyorum, kurulum çok basit' diyor ve sözünü tutuyor!

App store da kendi uygulaması bulunan xiamo yi güvenlik kamerası kurulumu 5 dk içerisinde tamamladıktan sonra yaklaşık 150 derecelik (benim gözümün kararı bu) bir görüntü ile görmek istediğiniz alanı wifi aracalığıyla devamlı görebilmenizi sağlıyor. Bunun yanı sıra, hareket halinde telefonunuza uyarı göndererek video ile size hareketin ne olduğunu gösteriyor. Eğer harici bir bellekte takarsanız, gün boyunca video çekimi yapabiliyor. Yada içinde bulunan bellek siz görüntüyü izlerken video/fotoğraf çekmenizi sağlıyor.

Ve bas konuş! Evet en çok bunu sevmiş olabilirim :) Uygulamanızı açarak kameranın bulunduğu yere bas konuş özelliği ile sabahlara kadar sohbet etme özelliği tanıyor. Canınız sıkıldıkça basın konuşun!

Biz bu küçük arkadaşı www.hepsiburada.com aracılığı ile aldık ve söz verdikleri gibi kargoladılar. Ürünün fiyatı 190 TL civarında. Fayda/fiyat dengesi bana göre iyi.

Kurulum aşamasında 'aman bunun neresi kolay derseniz' şu videolar size yardımcı olucaktır;

https://www.youtube.com/watch?v=WJK_QsFSS7w

https://www.youtube.com/watch?v=nY7dT7EDbFI

Hayırlı uğurlu olsun :)

G.

Arkadaşlarınla paylaş

1 yorum

  1. teknolojiyi kullanmak bilmekten daha önemli... tebrikler Güneş Hanım güzel bir yazı olmuş zevkle okudum..
    Sevgiler,
    Gülsüm Balkan

    YanıtlaSil

Fikrinizi önemsiyoruz:)