KEDİNİZİ OYALAYACAK EN GÜNCEL OYUNCAK LİSTESİ - Unutmadan Söylemeliyim

2017-08-21

KEDİNİZİ OYALAYACAK EN GÜNCEL OYUNCAK LİSTESİ

latte kedi

Kabul edelim başlık çok havalı oldu! :) Fakat inanıyorum ki tam şu an bu olaydan çok muzdarip insanlar bu cümleleri okuyor ve diyorlar ki bir kedi neden bu kadar enerjik olur!

Evet aynı soruyu bir kangal köpeğinin enerjisini taşıyan kedimin oyun istediği için bana sürekli miyavlayıp o sonsuz sıkılmış bakışlarını atarken bende kendime hep sordum :)
Konumuza dönersek, bu liste tam olarak paramı harcadığım bir sürü gereksiz şey arasında hala evde ki mevcudiyetini koruyan güncel kedi oyuncak listemiz. Umarım işinize yarar, dualarınızın arasında ismimi de şöyle bir geçiştirirsiniz;

1 – Kelebekli kedi oyuncağı
Namı diğer Birfikir1sihir (http://www.birfikir1sihir.com), Lattişimin teyzesi, benim can kardeşim sağolsun, Latte’ye gönderdiği en son ki koca kutunun içinde hayatımızı kurtaran bu oyuncağı yolladı. Pet sitelerinin çoğunda vardır heralde bu yoksa da buna benzerleri var.


2- Kedi oltaları.Oltalarımız
Ben sanırım bunun 128 çeşidini almış ve faydasını görmemişimdir taaa ki tüylü olanlarına kadar! Efendim tüylü arkadaşlarımız tabii ki tüylü olanları sevecekti. Biz bunu nasıl düşünememiştik? Bizde ki şöyle bir şey;



3- Boş koli kutusu
Yaşasın bedava şeyler!! Tabiki siz birsürü harcama yaparken o evdeki en öylesine şeyle oynayacaktı. Fakat bu boş koli kutusuna orta boy delikler açarak, kedi oltasını içine tutmak suretiyle, arkadaşımızı hayli yorabilirsiniz.


4- Lazer
3 TL’lik bu oyuncak siz ayaklarınızı uzatırken daha fazla yardımcı olamazdı. Yalnız dikkat!!! Bunların otomatik olanı var. Ayarlıyorsunuz evde geziniyor, ben aldım siz almayın dicem ama yine de siz bilirsiniz. Sürekli aynı yerlere lazer veren bir makineyi sevmiyorlar.



5- Köpük makinesi
Bunun adı kesinlikle makine değil. Ama aklıma da gelmedi :)  Sağolsun müdürüm bana getirmişti, hala manuel olarak köpük yapsamda, otomatik tabanca şeklinde olanları var. Pek bir seviyorlar.



6- Tünel
Evet bunu zaten biliyordunuz ama yazmadan geçemezdim. Evde müsaitse ne kadar uzun tünel o kadar mutlu kedi J



Umarım bu bahsettiklerim sizde işe yarar, youtube da inanılmaz kendin yap kedi oyuncakları videoları var. Para harcamaktan gına geldiyse, onlara da bir göz atın derim. Bu konuda uzmanlaşmış biri olarak bir gün de güvendiğim pet sitelerini yazıcam ama o zamana kadar sizin de aklınıza gelen oyuncak varsa, paylaşmanızı çok isterim.

Tüm minik dostlarımıza selamlar!


G.

Arkadaşlarınla paylaş

Fikrini belirt!

Fikrinizi önemsiyoruz:)